Kmetija ŠTEMBERGER se nahaja v vasi VRBICA, oddaljena le 4 km od Ilirske Bistrice. Na kmetiji se že vrsto let ukvarjamo z vzrejo drobnice in sirarstvom.

 

Posvečamo se predvsem pridelavi kozjih izdelkov  iz kozjega mleka in to v času, ko znanstveniki v  svetu odkrivajo nova spoznanja o prednostih  kozjega mleka pred mlekom ostalih živali. Redno uživanje kozjega mleka in njegovih izdelkov  ugodno vpliva na občutljiv želodec in črevesje,  premaga stres, tesnobo in motnje v koncentraciji,  dojenčkom lahko nadomesti materino mleko, nima  alergijskih lastnosti… zato ga v svetu upravičeno  imenujejo ¨BELO ZLATO¨.  

 

Pri nas lahko poizkusite in kupite poltrdi in sveži  kozji sir, različne kozje sirne namaze z dodatki  (česen in peteršilj, olive) ter albuminsko skuto…  Navedeni izdelki so prejeli številna visoka priznanja  za kakovost, na katera smo še posebej ponosni!  Navedene izdelke lahko kupite v vseh večjih Marcatorjevih centrih po Sloveniji.  

 

Glede na to, da so sodobni potrošniki vedno bolj zahtevni in veliko vedo o zdravi prehrani, vas  vljudno vabimo, da se prepričate o kvaliteti naših  zdravih izdelkov.